Mek Google

Loading...

Sunday, November 4, 2012

Oh Ahad yang dingin...:D

Assalamualaikum...:D

Selesai sudah breakfes...heavy breakfes - Segelas Nescafe panas, Nasi Goreng Kampung & Roti Sosej bawak bekal hasil air tangan sendiri..kenyang alhamdulillah...tetiba rasa berat mata plak hujan-hujan ni..:D

Lepas ni kena start bekerja slow-slow...belah pantai timur..ahad keje heheheh....tapi biasa nya hari ahad agak slow..sebab ramai manager cuti!!! termasuk manager mama..kehkehkeh...:p

2 hari cuti weekend sangat berkualiti...banyak aktiviti mama dapat buat especially bab rumah...kebetulan ayah shutdown dan nenek & tok balik kampung di kelate...jadi mama menghabiskan masa  dirumah sahaja....antara nya maintain kebun, household chores, beli belah kelengkapan dapur & naufal, masak bekal naufal & buat roti! Seronok pulak macam ni...tak rasa penat pun..relek-relek kat rumah..:D

opps sudah pukul 11 lah...kena off internet jap...mengular aje mama nih kalau bos takde...:p

2 comments:

  1. ooohh..kerja hari ahad yer..best jugak tuh..hmmm banyak kerja kena buat yer masa weekend..yg dok umah sepenuh masa pun tak terbuat jgk semua kerja2 umah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah banyak boleh settlekan keje rumah..biasa weekend duk melepak umah mak hehehhe...

      Delete