Mek Google

Loading...

Tuesday, January 1, 2013

Tahun Baru 2013 dan Wishlist 3

Assalamualaikum & Selamat pagi,

2013 sudah...kejap je kan dah masuk tahun baru...azam seperti tahun lepas..setelah menjadi seorang isteri dan ibu...mama berazam ingin menjadi yang terbaik untuk family mama....baru seminggu mama rasa jadi mama yang 100% sebab semua benda mama lakukan sediri...bibik dah balik kan..alhamdulillah puas hati...sangat suka hati walaupun agak kalut di pagi hari. Yelah sebelum ni ada pembantu kan buat apa yang patut..biasa mama buat breakfast aja....heheheh...penat tu memang lah penat...tapi seronok...jadi untuk tahun ni mama kekalkan azam sedia ada untuk dilakukan dengan lebih baik. Mama kena lebih berdisiplin dengan jadual harian...:D

untuk record wishlist pulak...jom semak kembali wishlist yang tak tercapai lagi...:D
  1. Meja Console --- (still tak beli....rasa macam tak perlu pulak...lagi pun takut nak bukak mulut mintak dengan ayah hehehe...)
  2. Something blink-blink...sementara harga tengah jatuh ni...:D
  3. Extend dapur as wet kitchen..nanti boleh letak perkakas berkebun sekali..:D
  4. Pasang timer bekalan air untuk kebun...maybe yang ni boleh buat after musim tengkujuh...sekarang hujan mama tak perlu siram hari-hari.
  5. Adik pada Naufal..ermmmm insha Allah dengan izin-Nya...:D

10 comments:

  1. Salam Nadia...
    Wah banyak wishlist tuh yer...semoga semuanya tercapai...yg penting tuh adik pd naufal tuh mest cepat2 tau..manalah tau kan boleh saing nanti..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ummu..heheheh yela kan kena cepat2..sebelum bulan 4..sempat la kuar tahun ni jugak kekekke..inshaallah..amin amin

      Delete
  2. Salam Nadia,

    selamat tahun baru. Byk dlm wishlist tu! Yang best tu yg nak tambah rakyat Malaysia! Usahakan baby girl pulak! Seronok beli baju tau!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam mak aji..hehehehe rancang nya gitu lah..sebab ketaq-ketaq duk jamoh lepah baju bb gal..comey-comey...takat ni duk beli ke anok2 kwn yg br kuar..hehehe...:D

      Delete
  3. salam..selamat tahun baru 2013 ... K Mar doakan semua wishlist dipenuhi..best-best semua tu...

    ReplyDelete
  4. wishlist tu nampaknya boleh dicapai..harap2 dpt baby girl tahun ni ya!

    ReplyDelete
  5. nadia,

    bibik balik cuti ke atau balik terus?

    owh apakah itu meja console? hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bibik kt nyer nk mari bule dua...tp tak tahu lah hati ni kato mace dio tok mari doh...huhu
      meja console..yg meja panjang kurus...biasa org letak hiasan..pastu apit dgn kerusi 2 biji..tapi tah ini keinginan mcm nk susahkan diri kemudian hari..hehe naufal kan tgh tarik2 benda skang ni..rasa nya klu ada meja tu gondol je nanti..takde hiasan

      Delete