Mek Google

Loading...

Sunday, January 13, 2013

Kenapa Jadi Macam Ni?

Salam Ceria,

Dua hari cuti uruskan hal majlis family kenduri kendara...bakal family baru datang visit untuk berkenal-kenal rumah...seronok pulak jadi antara orang penting untuk uruskan majlis..:D Jadi apabila cuti...untuk blog mama buatkan schedule published....tapi pagi ni mama perasan ada sesuatu terjadi..pernah terjadi sebelum ni...tapi baru mama perasan..benda ni jadi setiap kali mama buat schedule published...tak paham jugak kenapa..kut ada sapa-sapa boleh tolong terangkan..sila lah terangkan...penat jugak nak rejoin semua nya..

Ini contoh yer, mintak izin tuan rumah blog, Kak Mar & Dini...okey tengok pada side kanan..."sertai tapak ini" or "join this site"...mama dah joined sebelum ini..tapi macam terbatal keahlian..semua jadi macam tu. Entah apa tak kena ntah...



10 comments:

  1. Salam nadia..
    Boleh berjadi mcm tuh ..sbb ade ketika terjadi dimana follower sy boleh terjd terkurang..takh tahulah naperlah..tp cuba check dashboard, tgk kat senarai blog yg nadia follow, ade tak blog2 yg terbatal ahli tuh kat situ..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dashboard tu kat mana? hahha sy tak tahu

      Delete
  2. Dekat setting. .layout tu ada ke tidak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. layout frens still ada kt blog sy..cuma hilang keahlian kt blog org lain..mcm sy tak penah follow k.mar..gitu lah

      Delete
    2. masih ada tu !Kak Mar buka profile Nadia ada...

      Delete
    3. bukan k.mar...kalau sy g ke profile k.mar..mcm sy tak follow k.mar..jd sy kne click button tu semula..

      Delete
  3. Replies
    1. tak tahu..masuk ni dah 3-4 kali kut...tp jd bila sy wat entry berjadual..

      Delete
  4. oooo...tak pernah pulak saya jadi gini nadia (klu buat scheduled entry)...huhuhu...kdg2 menda website ni ada angin jugok.......

    ReplyDelete
  5. itulah...angin apo tah...terpaksa la rejoin semula

    ReplyDelete