Mek Google

Loading...

Saturday, January 5, 2013

Rasa Bertanggungjawab..:D

Salam,

Dengan keadaan nenek yang tak boleh heavy pressure nanti blood pressure nenek tinggi...maka mama mengangkat diri sendiri sebagai organizer untuk majlis pakcik Naufal nan seorang itu...:D

 
Hahhaha buku organizer ni dibuat dengan recycle paper...boleh la kan untuk catat-catat apa yang patut...:D
Yang paling cabaran rasanya untuk mama gubah barang hantaran...dulu boleh la duk membelek lama-lama setiap bekas hantaran..sebab takde si tecik Naufal...erm kita tengok nanti lah..semoga segala urusan mama dipermudahkan..amin...:D

5 comments:

  1. Wah ada majlis kahwin? bila nak langsung nyer nadia?

    aaiii nanti terselit pulak gubahan dari si comel naufal tu...hihihi

    ReplyDelete
  2. Salam..semoga berjaya la ya terutama menghadapi tgn2 kreatif sikecil tu he he.. Sebab tu akak pencen menjahit..mesin pun sedekah kat biras..gara2 depa lebih cepat bertindak dari kita..belum sempat tekan dia dah advance! !

    ReplyDelete
  3. wah...jd organiser big event nie nadia...hmmm seronok jgk nanti..kot gubahan tu upah orang ker.?

    ReplyDelete
  4. Uik..nadia...buat hantaran kawen ka?wah...bestnya....nak tengok hasil gubahn tu bley x?:)

    ReplyDelete
  5. salam kawan-kawan mamanaufal heheh iyer nanti jd pengatur cara majlis...pastikan itu ini in order...yang lain sub con aja..cuma bab gubahan..rasa nya buat sendiri..cuma tak tau apa kesudahan nya...majlis inshaallah bulan 3 nanti..for sure akan disnap2 gmbr hasil tangan itu..nanti kita show-show kat sini hehehhehe...:D

    p/s: k.mar...salah satu wishlist tak berani nak letak dlm list..nak mesin jahit!! nak jahit barang-barang baby & alas2 meja selimut bagai..tapi tak kesampaian sampai lani...:(

    ReplyDelete