Mek Google

Loading...

Tuesday, April 9, 2013

Kembali Disini..:D

Salam..selamat pagi...:D

Pertama-tama nya mama nak ucap terima kasih banyak-banyak pada Lynn dari (growing & being) di atas kemurahan hati berkongsi benih bungaan & bayam. Sangat suka benih sunflower merah pun ada!!!! Mama dah cuba satu jenis cosmos double..alhamdulillah setakat ni perkembangan positive...nanti dah besar sikit boleh update progress nya...:D


Pagi ini baru dapat update blog disebabkan kesulitan proses penyelenggaraan elektrik dan sistem komputer di kilang ini. Di rumah pula tak dapat nak update blog..Naufal demam lagi..sangat lah manja teramat-amat...nak ke toilet pun susah...dusshhhh..hari ini everything getting better..alhamdulillah..:D

ohh ya...apa breakfast rakan-rakan semua...ini rezeki kami sekeluarga untuk pagi ini...nasi goreng kampung dari balance ikan goreng semalam...bertambah-tambah makan..bersama white coffee...okey..selamat bekerja semua..:D

17 comments:

  1. salam nadia :)
    banyaknya benih bunga, dah boleh buat kebun bunga ni hehe.. adui tergugat iman bile skrol bawah sikit ternampak nasi goreng kampung dgn white coffee cedapnya,, nak sikiittttt... hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah jd kebun bunga..kalau semua tu sy berjaya cambahkan...:D

      Delete
  2. Assalamualaikum... bizi betul dengar nadia hari ni.. bekfes tu sedapnya.. nani beli popiah telur 2 ketul popiah biasa 2 ketul.. selamat dah bekfes tadi.. alhamdullillah.. :)

    Banyaknye benih.. best ni.. :) syok kan bila banyak tanah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah murah rezki dpt benih free...hehhe tanah ada tapi tak elok untuk pokok...tak moist keras..kena beli kat nursery..takat ni dah 6 kampit dibeli..

      Delete
  3. Salam nadia..
    ari tuh tgk nudabuffy ker yg dpt..bestya kan...rezki awak...orang kat sini dah lunch daa ngan bihun tomyam heheheh..white coffee nampak sedap..bila dpt minum kopi nie..heeheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah mungkin ramai kut yg lynn sharekan...kat sana kopi susah ek nak dapat?

      Delete
    2. ade tuh ade tp lain lah rsnya..

      Delete
  4. waahhh...nanti berseri2 la laman umah nadia...penuh bunga-bungaan...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cosmos br je seinci bercambah...yang lain kena tunggu turn..kang semai semua tak dpt nak focus :D

      Delete
  5. ciannyer naufal...harap cepat baik na....yum yum nasi goreng....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni dah ok...ingatkan nak kne campak...alhamdulillah tak..:D

      Delete
  6. Semoga Naufal terus sihat walafiat.. nak pandai apa pulak tu dah demam ni... sedap nasi goreng tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin naufal ni jenis tumbuh gg cepat...last month demam tumbuh gg bahagian atas geraham dan kacip..this month nampaknya bahagian bawah pulak..gusi nampak bengkak...heheh nasi goreng org dulu2..nenek sy suka goreng mcm ni

      Delete
  7. Replies
    1. alhamdulillah naufal dh ok..demam sbb nak tumbuh gg lagi...:D

      Delete
  8. Salam nadia,

    Whitee coffee = fav sayo. Nasi goreng = double fav.....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi goreng berencahkan ikan goreng..mmg sy tak tolak..:D

      Delete