Mek Google

Loading...

Wednesday, April 3, 2013

From My Mix Garden

Salam & Selamat Pagi,

Ini mama rekodkan inventory terbaru mama terima dari rakan berkebun "My Mix Garden" . Terima kasih banyak-banyak yer SriKota Garden...asalnya tomatilo yang ingin dimiliki...tapi mama terima 5 jenis benih pelbagai..suka betul!

Semua benih-benih ni mama tak ada lagi...:D

Semoga SriKota Garden sekeluarga dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu di Mix Garden...amin...:D

18 comments:

  1. Alhamdulillah..rezki bakal menjadi rezki yg lebih byk lg..inshaalllah...hepi gardening nadia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah...jumaat ni nak semai..:D

      Delete
  2. Wah..smngat berkebun ni nadia...:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. tak sabor nak tengok hasil penanamannya.. Nanti boleh mengendeng.. Eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 menjadi semuanya...boleh ngendeng..ngendeng tu apa..hehhe

      Delete
  4. Alhamdulillah,happy gardening nadia. Lepas ni tunggu entry dari nadia untuk tomatillo pula. :)

    ReplyDelete
  5. syukur..rezeki tu...tertunggu progres tomatillo...nnti jgn lupa post kat next entry, k..

    ReplyDelete
  6. Salam Nadia,

    Banyaknya benih! Yang tenggek burung tu Mak Aji interested nak tanam. Kami suka ulamnya. Baru beberapa minggu lepas bapa saudara Mak Aji dok tanya kalau kami ada simpan anaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy br nak google/berkenalan dgn ulam tenggek burung ni...nak tgk rupa daun n etc...

      Delete
  7. bestnye nadia... tak sabar nak ikuti perkembangan tumbesarannya nanti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. menjadi nanti sy akan put on entry...tunggu..:D

      Delete
  8. tomatilo, semoga dapat hasil yg.nantinya boleh dikongsikan pula dgn.akak..hehehe selamat menyemai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah kak puteri...menjadi akan disimpan benih boleh dikongsi2 kan...:D

      Delete