Mek Google

Loading...

Thursday, May 1, 2014

Pengubat Stress

Ini lah pengubat stress di office sekarang ni..rasa tak sedap mata tengok screen laptop...terus amik selak beberapa muka surat...



Mama beli dengan office mate..bonda nya yang karang buku ni...bagus la kan tgk kehijauan...segar sikit mata.



Buku ni banyak menjelaskan perihal semasa mengandung, berpantang dan untuk kesihatan badan. Mama tertarik sebab banyak gambar pokok herba yang disertakan dengan penjelasan...


Ini pula buku tentang orkid...boleh lah dijadikan panduan apabila mama mula nak bela orkid..


Yang paling best buku orkid ni dapat Free...hehehe...:D



9 comments:

  1. Assalammualaikum Nadia.
    best nya dapat buku free. Memang berbaloi baca buku2 seumpama ini..banyak panduan yg.dikongsikan.Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  2. Betui2....tgk buku2 hiasan laman buat kita ralik...mmg boleh meredakan stress kan nadia....best!!

    ReplyDelete
  3. Oh.. siapa tak suka. Kalau kakak pun suka. Boleh legakan mata dan mimda

    ReplyDelete
  4. terlupa sat problem yang ada dapat tengok pokok2 laman hijau bunga2 berkembang wpun dalam majalah....

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat buku freeeeee...

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum nadia..lama x snggh sini..sama la dgn sya suka sgt dgn buku2 yg hijau2 cenggini..mat rasa segar ja lpas tgk2..dgn orkid..berminat..tp x pnh lg cuba2 menanam.. ^_^

    ReplyDelete
  7. Akak pun ada buku2 tanaman ni... terbenam kat mana entah... dulu2 suka layan majalah home & garden kat library... asyiikk..

    ReplyDelete
  8. Suka gak bila ada masa belek-belek tambah ilmu dengan buka macam ini.

    ReplyDelete
  9. Lawanya gambar orkid tu...
    Bila dah tension tengok skrin, saya bersenam kejap atau minum kopi... :D

    ReplyDelete