Mek Google

Loading...

Thursday, October 31, 2013

Iklan Sebentar

Salam semuaaaa...:D

Pagi-pagi ni kekenyangan dengan sebiji set roti burger dan set roti hotdog..dan akhir-akhir ni kekurangan idea apa nak bercerita..bukan takde cerita..tapi otak ni tak begitu kreatif nak mengolah nya....:p Satu lagi ketangkasan mak buyung dalam bergerak agak terbatas...buat kerja sangat lah slow and steady..jadi nak click-click moments yang agak-agak boleh di masukkan ke dalam blog sangat terbatas...tak sempat...:D
Esok hari minggu mungkin boleh kumpul cerita halaman kebun kecil...tengok macam banyak jer yang tumbuh tak disangka-sangka...:D

Okey....untuk kali ni...mama nak iklan sebentar...ini adik mama, Cik Su pada Naufal mintak tolong war-war kan business sambilannya yang di buat secara kecilan...Cik Su tengah excited menjual tudung! Baru saja bermula...jadi pada sesiapa yang berminat boleh lah intai-intai blog jualan tudung nya di 



dan juga di instagram - prettifyyy

Happy Shopping!!!

12 comments:

  1. salam nadia, InsyaAllah kita akn jenguk-jenguk nnti...caiyok che su naufal...

    ReplyDelete
  2. Dah tak lama dah kan nadia..hiii time mcm nie mmg susah nak bergerak ..susah nak tido..nak ngada2 kat laki suruh amek itu ini, inilah masanya..hehehe.
    nampak menarik tuh ade ms nanti inshaallah kita jenguk..:)

    ReplyDelete
  3. sila lah intai-intai puan-puan sekalian...huhuh ummu...what a nasib..makin hari dekat ni..makin busy encik somi ni...minggu ni shutdown seminggu...memang takat boleh say hai dipagi hari saja...pastu start minggu depan nak kena tinggal ni dalam 2 minggu lebih...hohoh dugaan betul..cuma tak rasa tertekan sangat..sebab parent dekat..:D

    ReplyDelete
  4. Bagus mewar-warkan business tak kiralah adik ke kawan. Kita doakan bangsa kita dapat bersaing maju. Kakak suka bila melihat bangsa kita maju.

    ReplyDelete
  5. ini untuk persediaan dia bercuti panjang nanti kak...dr duk wat lemak depan tv kan..hihhii

    ReplyDelete
  6. Bleh jenguk2 ni..bg sokongan sesama kengkawan ni :)

    ReplyDelete
  7. hehe terima kasih mama naufal ! hehehe

    ReplyDelete
  8. Salam Nadia,

    Semakin sarat dah ya, takpe, slow and steady lagi bagus! Insya-Allah Mak Aji jenguk2lah ya laman Mak Su Naufal ni, manalah tau berkenan (macamlah muda sangat nak melawa macam org lain) - sekadar beri sokongan.

    ReplyDelete
  9. Cantik-cantik tudungnya.
    Wah menghitung hari ya Nadia.

    ReplyDelete
  10. Tak pe iklankan bisness adik beradik ni...membantu katanya hehe....tak beli tengok pun bolehkan NR...

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya che su... teringat akak dulu di gelar perempuan melayu terakhir sebab jln kemain sopan slow hu hu...

    ReplyDelete