Mek Google

Loading...

Wednesday, October 30, 2013

Awang Sengih!

Suka sangat dapat berjalan-jalan






Akhir bulan depan 2 tahun...apa mau bikin yer untuk awang sengih ni...

12 comments:

  1. Makin besar makin hensem abang nie..taklama lagi nak dapat adik..mesti dia kemain excited kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak tahu lah excited ke tak...tapi selalu sangat dah sekarang nak selak baju sy nak tengok perut..kalau kat umah ok lah boleh tunjuk..kalau kat kedai mcm mana???

      Delete
  2. Ini bukan sengih sebarang sengih kan Naufal.. ini sengih menggoda tau. Geram tengok awak cumil sangatlah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer kak...menggoda org untuk pegang2 dia...lagi-lagi die suka menegur...kalau kat shopping complex di KL la terutama nya..sy pulak jd tak tenteram...kan byk kes sekarang ni..

      Delete
  3. amboiii!!!!..cheeky nye dia. geget pipi kekgi. comel...... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pipi tu jadi terlebih mcm tu mungkin sebab mak-mak sedara dia suka cubit...hihihi badan sekeding je..muka jd lebar..:D

      Delete
  4. salam nadia...sengih sakan che awg ni...apa yg excited sgt tu? apa yg ditunjuk semua dpt kot...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihhi tu semua sengih sebab mak-mak sedara dia tengah usik dia...tak reti lagi nak tunjuk barang...huhu mama masih bernasib baik!

      Delete
  5. Comey+ensem naufal ni..sengih lagi nmpak manis.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mama dia la kut hakhak..payah nak senyum..sekali senyum manis..:p

      Delete
  6. Alahai comenya Awang sengih ni hehe ......janganlah panggil awang ... nanti lekat sampai besar hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi nama panjang sangat ni lah jadinya...last-last pa je..:D

      Delete