Mek Google

Loading...

Thursday, October 25, 2012

Ohhh Kainnnnn

Bos dah keluar lunch..hehheh macam tikus pulak...bila kucing keluar..tikus pun bermain-main..:p

Hari ni suasana office sunyi..semua dalam mood raya...berharap management bagi pelepasan awal...pukul 3 nanti...tapi rasa nya hanya harapan..sebab sehingga saat ini takde apa-apa berita..huhuh...(mama tak kesah..sebab tak balik kampung di kota bharu pun..raya di sini sahaja)

Semalam selepas solat maghrib ternampak selonggok kain bawah katil Naufal..(baru perasan kah??)...hahah tersenyum sorang..ini kegilaan zaman single membeli kain..buat baju nya idak...masa pindah aritu campak je bawah tu takut suami tanya kenapa banyak sangat....hehheeh....lipat elok-elok...nak masuk almari alamak tak muat lah!!! hahahhaha...almari kecik ajooo...mana nak letak ni...nampak nya kena beli tong plastic...nak buat baju raya dah tak sempat nya...memang niat pakai apa yang ada ajoo..save budget..ihik..:D

Sebahagian yang kena tunggu tong plastic

Kena simpan elok-elok ni.kalau display aje mesti dapat soalan cepu mas dan yang paling tak best..peruntukkan untuk beli kain mesti tak dapat lepas ni....hehehhehe

Baby Mulat - 28hb ni genap 11 bulan!

Yang bulat ni ceria dapat upah juice apple...tolong mama kemas kain yer...:D

2 comments:

  1. Salam Nadia..
    byk tuh kain pasang..antar jerlah kat kedai jahit kan..lama2 siaplah ..leh bwk gie keja jgk kan..heheh pepandai jerr...naufal nie ikut muka saper?comel jer...ok..selamat hari raya haji..sama2lah kita tak blk kelantan..hehe

    ReplyDelete
  2. Wassalam ummu,

    betul dh suggestion tu..tapi al pitis takdok nak upah jahit hihihihihi...sebab upah ni kena guna duit sendiri...gaji pulak senciput...:p

    ermmm Naufal ikut mukaaaaa...sy lah hahhaha..for sure hidung ngan mata mcm sy...kemek dan bulat..:p

    selamat hari raya haji..:D

    ReplyDelete