Mek Google

Loading...

Tuesday, October 30, 2012

Jom ke 11 Bulan!

Apa yang 11 bulan?? Apa lai kalau tak umur anak mama nan seorang ni....Wan Ahmad Rasyad Naufal Wan Mohd Rusdi...penat lah kamo Naufal nak tulis nama time exam sekolah nanti..salahkan pada ayah yer..mama  suh taruk Naufal je..:D  

Lagi sebulan nak berinjak setahun...haih tetiba mama rasa laju nyer masa bergerak...:D
Anak mama sekarang ni dah mula pandai tunjuk perasaan di pagi hari....nak ikut mama naik kereta...mama nak gi keje lah...adoi macam mana tahun depan nak hantar nursery eh..kalau gini gaya..kang dengan mama sekali berperasaan di pagi hari...:p

Dah 11 bulan ni...Naufal baru belajar bertatih keliling meja umah nenek (orang tua-tua kata berat nak berjalan)...tak kena gaya keliling tertonggeng sorang-sorang...pastu 2 3 hari ni dah nampak dan mengenali tangga!!!!...adoi nya panjat sampai 8 putung anak tangga..pastu buat bunyi...mujur ada buat bunyi...dapat jugak orang lain dengar...alahai Naufal dah tunjuk terre...jadinya mama kena mencari pagar untuk halang Naufal jadikan tangga sebagai playground!

Mana nak cari ni eh pagar....nak kena tempah ke???...kalau nak jimat buat sendiri kata tok hehehheheh...:D

Breakfes Di pagi raya haji

Bulat dengan Cik Wa..panggil Cik Wa lepas tak boleh turun tangga sendiri

Sampai merah hidung sukaan sangat

Semoga Naufal membesar dengan sehat & kuat mental & fizikal...menjadi anak yang soleh...amin..:D

6 comments:

  1. Anak mak yer nadia ikut mak... pagar tuh blh buat sendiri alaa..sruh suami google sket kat internnet..bei kayu buat..yg pagar aidan sampai hari nie tak bukak lagi..
    budak2 akan berjalan sendiri bila tiba msnya..cuma kita mak bapak jer yg risau tak bertempat kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah risau tak bertempat...sy cuba cool kan diri..tapi biasa lah hidup bermasyarakat ni..byk pandangan dan komen yang buat kita rasa risau if tak sama dgn org lain...

      itulah rasa nak paku sendiri je..beli kayu kan...:D

      Delete
  2. alolo naufal...comeynye dia....suka sangat sampai merah2 hidung tu...rasa nk gigit je hidung tu. :)

    ReplyDelete
  3. Comeynya naufal.pipi tembam.hehe..samala nama dpn anak kita ni nadia.he :D

    ReplyDelete
  4. oooo yeke.."rasyad"...ayah dia nak jugak letak "R"..tak aci kata nya "N" saja...hehhe

    ReplyDelete