Mek Google

Loading...

Wednesday, October 10, 2012

10 Months!!!!

Salam Pagi Rabu...

Sekali lagi bos mama bercuti panjang atas urusan family...jadi mama pun amik peluang bekerja bila rasa nak bekerja.....hahhahah boleh ke macam tu...??? Oppsss...ala nak update blog kejap tengah datang idea ni...:p
Masuk bulan ni Naufal dah 10 bulan 2 minggu ye kawan-kawan...:D Alhamdulillah penjagaan Naufal takde karenah yang boleh wat mama jadi nak rebah ke nak pitam ke or nak termuntah ke...still easy peasy...:D

Start bulan 9 lepas mama dah belikan finger food untuk Naufal...biskut perisa apple..harini dah abis...nampak nya kena pegi cari lagi..sebab sangat berselera Naufal makan!...Bubur pun Naufal still makan...dan susu makin kerap..maybe tak cukup sebab still guna botol kecik yang 4-5 oz tu...mama dah try tukar dengan botol panjang...tapi mama or bibik kena pantau lah..sebab botol tu lubang puting botol nya besar skit...Naufal macam termengah-mengah bila minum...so sangat bahaya kalau biarkan dia minum sorang-sorang...kang tersedak...nauzubillah mintak jauh dengan bahaya-bahaya macam ni...:D

Awal bulan lepas, tok ada belikan walker baru untuk Naufal...khas untuk guna kat luar rumah...main waktu petang-petang sambil tok amik angin release kan tension kerja...:D

 Naufal posing dengan biskut gulung
Ini posing dengan hadiah walker dari tok..:D

Happy time with ayah...heheh ayah nampak jambu plak..:p 

No comments:

Post a Comment