Mek Google

Loading...

Sunday, February 10, 2013

Diari Lobak Merah...Selepas 5 Bulan..

Salam Ceria,

Taraaaaa....ini carrots mama hehhehehe....next time cuba lagi lah..:D




p/s: Auto published..mama sedang berangkat ke Kota Madinah (3 hari) dan ke Kota Mekah (7 hari)...doakan perjalanan kami dipermudahkan dan selamat semuanya...panjang umur jumpa lagi...amin.

16 comments:

  1. Semoga Nadia selamat pergi dan selsmat kembali..kira berjaya la ni ya menanam carrot..

    ReplyDelete
  2. tahniah yer berjaya jgk kecik pun...hehehe.. selamat menunaikan umrah ya nadia..semoga mendapat kerberkatan & rahmatNya disana...

    ReplyDelete
  3. As salam Nadia,
    Semoga segala urusan dipermudahkanNya. Selamat berangkat dan kembali semula ke tanah air.

    ReplyDelete
  4. Salam Nadia,

    Semoga selamat pergi dan jangan lupa balik pulak! Mana tahu seronok sangat x rasa nak balik. Semoga puas beribadah dan tenang jiwa di tempat2 penuh keberkatan itu!! Ramai yg tunggu awk ni! Karot tu anggap baby carrots ajelah, lain kali jadi yang bukan baby pulak!

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum Nadia
    Semoga Allah permudahkan segala urusan, selamat pergi dan selamat kembali ke tanah air.

    ReplyDelete
  6. Assalam nadia,

    bestnyer dapat pi umrah...alhamdulillah..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum nadia,

    Tahniah atas kejayaan tanam carrot tu,lepas ni semai banyak2 lagi tau. Semoga di permudahkan segala urusan,selamat pergi dan pulang.

    ReplyDelete
  8. :-) Semoga perjalanan dipermudahkan dan diberkati Allah hendaknya. Nanti ceritalah pengalaman umrahnya ye. Rindu nak ke Tanah Suci lagi.

    Saya rasa carrot Nadia ni lebih cantik dari carrot saya waktu mula menanam dahulu. Ramai yang seram melihat carrot saya, macam Frankenstein ke apa. Daun dia saya masukkan dalam sup, buat perasa.

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang umrah.

    ReplyDelete
  10. Semoga segala urusan dipermudahkan. Take Care.

    ReplyDelete
  11. salam rakan-rakan bertanam...alhamdulillah semalam tepat masuk waktu maghrib sampai di Kemaman Terengganu...terima kasih atas doa kalian...alhamdulillah perjalanan ke sana dipermudahkan tak banyak kerenah..;D

    best sangat ke sana..sejuk anginnya mcm segar vicks menusuk ke hidung hehehhe...nanti sy tepek gambar2 yang sempat di snap..heheh sempat lagi tu..pokok tomato pun ada!

    lepas ni nak start balik semai2 benih..tanaman yg ada di laman umah dah tak berapa elok keadaan nya..bendi & terung sahaja yg masih gagah hidup dan berbuah...;D

    ReplyDelete
  12. Salam Nadia..
    Ingat saya lagi tak? ninie from geng Umrah.. awak sama rumet ngn mak saya ehehehe.. jumpa plak kat sini ye. :)
    Keep in touch! aritu tak sempat nak salam2 and peluk2.. konon nak cepat balik sgt.. huhuhuh..
    pepehal leh tgk my blog gak .. take care and send my hugs to little naufal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ninie...jumpa pulak kat sini..punya la susah nak cari kat facebook...tak jumpa-jumpa..:D

      Delete
    2. Tulaa cemana nak add kt FB ye.. Try search Erni Rosliza. Profile pic ninie ngn rayyan with our snowcaps. Cari nadia dlm fb tak jumpa

      Delete
    3. Tulaa cemana nak add kt FB ye.. Try search Erni Rosliza. Profile pic ninie ngn rayyan with our snowcaps. Cari nadia dlm fb tak jumpa

      Delete
    4. orite akan diintai nanti..facebook kne block heheh

      Delete