Mek Google

Loading...

Monday, February 10, 2014

Abang & Adik


Ok abang pulak nak pump susu untuk adik


Sesi bermain lorry....banyak-banyak tempat..tepi adik jugak nak atur lorry nya..


Ok nak pakai kan adik bedak...umur macam ni la rajin semua benda...


Nak minum susu tepi adik..


Ok aksi fear factor...nak sayang adik...

Lagi sehari mama boleh spend the whole day dengan babies mama ni...dah hampir abis cuti 60 hari..sekejap jer...hopefully abang & adik stay nicely dengan nenek & bibik yer...jangan bagi nenek pening..:p

6 comments:

  1. assalamualaikum nadia..
    kejap je kan dah masuk 60 hari... waktu baru2 cuti memang rasa lama nak abiskan 60 hari tu.. tapi waktu nak masuk dah keje.. baru rasa.. kejap masa berlalu.. kan kan.. saya pun baru hari ni start keje lepas 10 hari (je) cuti CNY.. hehehe... :)
    insyaallah.. abang dan adik nanti tak nakal2 ngan nenek bibik. kan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama betul cuti cny...patut la blog sunyi jer

      Delete
  2. dah nak abes pantang yer nadia..mesti rs berat ati kan nak tinggalkan baby kecik..
    hmmm..tgk aksi naufal tringat siaidan nie..hisshh pening kepala n risau betul sy bila dia dkt2 ngan adik..sayang tuh sayang..tp kasar jugak budak laki nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah betul..diorg pk nk sayang...nk pegang..tp apa yg dibuat tu boleh sakitkn adik

      Delete
  3. Hehe.. aksi pump susu... sayang betul kat adik die yep..
    kejap je mase belalu kan.. dan 60hari..

    ReplyDelete
  4. salam,
    comelnye abang ngan adik tu... rasa nak cium jer dua2 ni hehe...
    abang dan adik tu lebih kurang sebaya dgn anak buah sy kakak 3tahun dan adik 3bulan :)
    si kakak kt rmh tu pon suke main kt mane jer adik dia ada, kadang2 bwh buaian adik dia pon dia nk landing.. hehe.. poning nenek nyer hehe..

    ReplyDelete