Mek Google

Loading...

Tuesday, March 12, 2013

Setapak Melangkah...:D

Salam Ceria,

Alhamdulillah, masuk setahun 3 bulan, Naufal berjaya berani kan diri menapak perlahan-lahan. Mungkin excited ramai orang di rumah Cik Wa...Naufal mendapat semangat untuk berjalan. Ironinya, anak sepupu mama pun sama..Tengku Mohammad Muqri pun mendapat semangat untuk berjalan setelah berusia setahun 3 bulan apabila berada di Kuala Lumpur di rumah Ayah Long nya untuk majlis pertunangan pakcik Naufal sebelum ini. Keduanya mula berjalan apabila dibawa berjalan ke Kuala Lumpur untuk persiapan majlis pakcik Naufal.....:D

Pening tak tahu hala nak ke mana..:D

Jumpa kawan...sama tahun lahir 2011 lain bulan aja..

Naufal & Ku Muqri..

Naufal sedang makan papadom

Tapi mungkin terlampau excited dapat berjalan..semasa on the way balik dari majlis..badan Naufal sangat panas..dan lagi haru sempat muntah di sebuah kedai makan..huhuh sorry tuan kedai...sangat kelam kabut dibuatnya...(huhu nasib baik Naufal muntah atas baju ayah heheheh)...sampai di rumah mama check temperature 38.8 celsius..tinggi jugak! Untuk record ini kali kedua Naufal demam..pertama bila mula nak tumbuh gigi - (Demam Pertama)

12 comments:

  1. syabas naufal.....yeay pasni hungga2 pulok......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hungga2 dalam kebun sayur mini ok kut :p

      Delete
  2. tahniah naufal...sapa deme excited sgt..hehehe..lps ne lg pengsanlah mama naufal...huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah tak tahu lah tahap pengsan mcm mnr nanti..tapi naufal ni jenis penakut sikit..

      Delete
  3. cute nyer naufal, nnti demam kali ke3, naufal dah boleh belari...hehe..

    ReplyDelete
  4. salam Nadia,
    Naufal yang sulung ke? pic no.1,terserlah ketampanannya hehehe..gelagat anak pada usia begini sangat menghiburkan dan memenatkan..so, selamat menjalankan tugas mama..hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam k.puteri...betul naufal yang pertama...kedua ketiga keempat dan seterusnya in shaa allah akan menyusul heheh..:D

      Delete
  5. Comeynye anak teruna nadia,go go naufal. nanti dah boleh berlari bertambah2 slim la nadia nk main kejar2 dengan naufal. hehe........

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap-harap gitu la ni dah naik badan sgt dah ni...baju yang ada ni pun tak berapa manis dah nak pakai

      Delete
  6. Salam Nadia,

    Dah dapat kaki Naufal ni, pasni jenuhlah mamanya ngejar pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah mak aji br dapat kaki..tapi naufal ni jenis malas nak mencuba byk kali..ni duk demam lagi la mengada-ngada

      Delete