Mek Google

Loading...

Thursday, June 28, 2012

Fever oh Fever....:|

Dua hari yang mencabar mental dan physical mama, Naufal pertama-pertama kali nya demam...die pilih harijadi die yang ke tujuh bulan untuk demam...maybe sebab berjalan jauh, nak tumbuh gigi dan beralih bulan..apa-apa pun Alhamdulillah hari ini Naufal getting better.

Naufal baby yang sangat-sangat baik...but once he got fever..masyallah..huhu memang susah nak jaga..sebab die merenget sepanjang masa..takmo duduk..nak dukung jalan-jalan saja..kalau letak nangis..tapi kadang-kadang duduk atas dukung pun merenget gak...semalam lepas dinner nampak sikit ceria..main guling-guling golek-golek sorang-sorang...senyum-senyum dan buat bunyi pelik-pelik dia tu lah.

Hari ni 28hb Jun 2012, genap Naufal 7 bulan...nampak dah 2 batang gigi bawah..dan samar-samar gigi atas..Naufal memang sangat cekap pegang botol susu sendiri..satu hari semalam, Naufal kurang nak menetek, nak minum dalam botol je..bagus gak..sebab sekarang kalu menetek mesti die gigit..owhhhh sangat lah best kalu kne gigit..tak terkata...:p


Budak debab demam panas
Nak minum susu sendiri..demam banyak peel!

No comments:

Post a Comment