Mek Google

Loading...

Wednesday, July 18, 2012

3 to 10 days more...

Apa yer 3 ngan 10 hari lagi....sebenarnya tak tau nak title kan cerita kali ni...so taruk jer la countdown untuk cerita ramadhan bakal kembali ngan perkembangan Naufal....:D
Ok..lagi 3 hari insyallah kita akan berpuasa..kalau tahun lepas mama berpuasa penuh sebab preggy time tu...cepat betul..rasa baru jer bulan puasa...hari-hari pegi bazar sensorg lepas kerja beli kuih-muih ngan lauk. Tahun ni akan berpuasa dengan Naufal..macam mana la agak nya....niat hati nak pegi trawih, mungkin takda hal la kut sebab ada bibik...teringin nak bawak Naufal ke masjid...solat terawih..agak-agak boleh ke tak yer? 
Lagi 10 hari pula..Naufal akan masuk 8 bulan...sekarang 7 bulan 20 hari...last week die start merengsok ke depan..hari-hari praktis..sekarang dah 5-6 hari tak silap laju betul dia maju ke depan..lagi-lagi kalau ada something yang die minat contoh nya remote TV and handphone mama yang tak smart tu heheheh...:p
Dah pandai angkat badan dan kaki..macam buat push up...Alhamdulilah muscle tangan die dah kuat..leher pun dah kuat..maybe raya ni Naufal bole merangkak...insyallah
Dalam bulan yang sama jugak..gigi Naufal tumbuh lagi 2...so total sekarang 4...bawah 2..atas 2....lepas ni bila dah tumbuh banyak kne start gosok gigi la Naufal...berus gigi and accessory dah ada hadiah dari company ayah..nanti boleh guna!

7 bulan 20 hari

ngensot dah laju abis benda nak tarik

No comments:

Post a Comment