Mek Google

Loading...

Thursday, July 19, 2012

Update Wish list!!!

Harini bos cuti...so boleh berjimba-jimba dengan blog..:D teringat pada wish list yang dah lama ditinggalkan...lama ker? hehhe takde lah baru 2 bulan lepas buat list nyer...ok kali ni kita update apa lagi items yang perlu jadi impian...
  1. Meja Console --- (buat masa ni takde peruntukkan lagi nak beli)
  2. Cermin bentuk tingkap (optional) --- Cancel (yang ini rasa nya tak perlu kut..sebab dah ada hiasan)
  3. Tissue Holder  Done
  4. Three Seater sofa --- Cancel (rasa nya tak perlu..memandangkan Naufal dah start nak bergerak sana sini...tunggu dapat umah besar skit lah hehehhe)
  5. English Alas Meja (sudah dibeli kat lovely lace) Done
  6. Microwave  Done
  7. English Plate for wall decoration -- Cancel (tak perlu sebab dah ada hiasan dinding lain)
  8. Pokok bonzai - english style --- (buat masa ni tak jumpa lagi yang berkenan n sesuai dengan keadaan rumah)
  9. Rug for kitchen Done
  10. Potpoury (sudah dibeli kat lovely lace) Done
  11. Artificial flower - nak cari kat SSF bunga tulip..:p -- (tak sempat lagi g SSF)
  12. Alas kerusi --- (tak sempat lagi mencari nya)
  13. Kerusi batu untuk luar rumah
  14. Baking accessories 

No comments:

Post a Comment