Mek Google

Loading...

Thursday, July 19, 2012

Naufal Meet Ku Muqri

Ini cerita bulan lepas..buat julung-julung kali nya Naufal balik ke Kota Bharu meet Ku Muqri. Kami bertiga..mama, naufal n bibik satu kereta balik..mama la drive...sebab ayah pegi negara matahari terbit..ayah jumpa kami direct kat Kota Bharu...

Pagi-pagi jumaat tu bertolak..breakfast dekat McD..wah Naufal suka sangat makan hushbrown...nanti mama buatkan hushbrown yer...by noon kami sampai kat umah nenek Jerteh...oh ya..nenek dengan tok pun balik..tapi kereta asing-asing...

Then kami ke umah mak long...naaa disana nak jumpa Ku Muqri..wah dah besar...sangat cute bum bum...banyak betul mainan Ku Muqri...tak tau nak main yang maner satu...nasib baik la Naufal tak reti main lagi..kalu tak mesti nak..huhu satu hal plak mama kena pegi cari..:p Naufal suka sangat dengan walker dan jumperloo Ku Muqri..dah siap test drive...:p

Ini jumperloo

Semangat sungguh Naufal main dengan jumperloo ni...nanti mama cari yer...mama dah survey tapi huyoooo mahal nyer...sampai 3 4 ratus dushhhh...after beli car seat ni..boleh la start membeli barang mainan plak yer..:D

Ku Muqri & Naufal

Ini dekat umah nenek pintu geng

Penat main..tido sudah!

No comments:

Post a Comment