Mek Google

Loading...

Tuesday, September 9, 2014

Printed Chiffon Shawl (Nadra Collection)

Assalamualaikum,

Hari ini, keluar dari tajuk pokok-pokok, dan makan-makan. Kenalkan hasil kerja tangan saya, Printed Chiffon Shawl Prettifyyy. Ada enam pilihan corak yang dipotong anggaran 1.5meter untuk panjangnya dan 0.7meter untuk lebar nya. Kain dari jenis Chiffon berkualiti tinggi yang lembut dan mudah untuk dibentuk. 


NPC 01


NPC 02


NPC 03


NPC 04


NPC 05


NPC 06

Berharga RM34/pcs (exc.postage). Untuk pesanan sila emaikan kepada nadiarashid7582@gmail.com

Terima kasih.


6 comments:

  1. Sweet...So sweet...
    Nanti tunjuklah cara nak pergayakannya sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet yer hihihi TQ TQ...cara pakai my sister ada upload kat youtube...Under Raeesa Collection Prettifyyy

      http://m.youtube.com/watch?v=udcUdrKR74A

      Tunjuk cara yang simple dulu....yang lain-lain cara tak sempat lagi

      Delete
  2. Ini kalau anak dara kakak nampak mahu dia order
    Cantik-cantik tapi kakak dah malas pakai yg jenis ini Nad.
    Malas nak membelit hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la kak...ini pun kami adik beradik cuba cari cara yg senang dan cepat pakai shawl ni..not time consuming...sbb dari segi fabrik memang senang handle.

      Delete
  3. Bagus ada cabang bisness yang baru, selamat maju jaya Diana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...terima kasih atas doa su...:D

      Delete