Mek Google

Loading...

Thursday, September 18, 2014

Prettifyyy Giveaway!!!


Assalamualaikum,

Tengok kat atas tu..sempena ulang tahun Prettifyyy kami bulan hadapan....:D
okey sesiapa ada Instagram dan berminat...meh meh jom 'LIKE' Instagram kami...mana tahu rezeki awak awak semua....:D

Cara nya:

1. Follow @prettifyyy
2. Repost gambar macam kat atas tu
3. Tag @prettifyyy
4. Dan Hastag! #prettifyyy

Kami akan pilih secara rawak 2 pemenang bertuah untuk menerima shawl dari kami!!!

Closing date: 30th October 2014

Cepat cepat cepat....v

P/S: Pada yang private IG account, please allow us to follow you by leaving a comment 'Follow Me'. So we are able to view your post.

Semoga berjaya & Happy Posting!!!


4 comments:

  1. Kepada yg join kakak wish good luck
    Kakak tak aktifkan IG lama dah..

    ReplyDelete
  2. sama dengan sy jugak..gud luck for all.

    ReplyDelete
  3. Salam Nadia,

    Berbisnes ya dia rupanya... :) Good!

    ReplyDelete