Mek Google

Loading...

Sunday, September 29, 2013

Egg Benedict Bersama Sos BBQ

Salam,

Petang-petang ahad ni bosan betul kat office...check folder photo kat phone...ada gambar roti ni...sebelum ni mama pernah cuba resipi Egg Benedict ni...kali ni mama cuba letak sos BBQ...dan mama bakar dalam bekas pembakar muffin..jadi rupanya lebih menarik hihihih....:p ---> menarik ke??

Kulit tepi roti dipotong...sebab tebal sangat...:D

Pecahkan telur sebiji, tabur cheese, rosemary dan letak sedikit sos BBQ...yummy...makan petang-petang pun sedap ni.

8 comments:

  1. Hmmm..sedapnya...kebetulan hari ni tak lunch lapor jadinya

    ReplyDelete
  2. Saya dah lama tgk resipi ni..tp x buat2 lg ni..sgt sedap tuk breakfast kn nadia..:)

    ReplyDelete
  3. Salam Nadia,

    Nampak simple resepi ni, nanti akak nak cuba la.

    ReplyDelete
  4. belum pernah cuba lagi..tp nadia buat mesti sedap tuh..nak cuba jugak inshaallah

    ReplyDelete
  5. salam semua...cuba lah ikut selera saya memang sy suka..ni musim hujan petang dah start..perut pun mudah lapar..benda-benda simple gini lah sedap dilayan...:D

    ReplyDelete
  6. Salam Nadia,

    Wah, sedap nampak egg benedict ni! Pagi tadi Mak Aji cuba frittata untuk pertama kalinya. Pak Aji suka. Boleh cuba yang ni pulak ya untuk minum pagi! TQ Nadia kena mencetus idea!

    ReplyDelete