Mek Google

Loading...

Monday, June 30, 2014

Semua Kembang










Sambil tunggu nasi masak...up dulu entri ni.....Semua dah selamat kembang...benih Zinnia Mixed dari KBB ni ada 3 color kan...soft pink..oren dan shocking pink...nak cari lagi color lain...suka pula bila menjadi tanam ni..bunga nya tahan lama

Ok..nasi untuk sahur dah masak...boleh tidur dulu...:D

8 comments:

  1. Dark pink tu saya suka...semua pun cantik

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan
    singgah pagi....lama rasanya sy x blog walking
    hari ini ada peluang so singgah jap =)

    ReplyDelete
  3. Selamat berpuasa nadia..
    Bunga-bunga nadia pun turut ceria di bulan yg mulia ini kan
    Harap biarlah cerianya sampai ke Hari Raya.. berseri halaman:)

    ReplyDelete
  4. Cantik semua bunga zinnia tu. berkenan tengok. Kak belum ada lagi jenis macam tu. Zinnia ni memang berbaloi tanam. Ramah bunga tanhan panas dan tak cerewet. Itu yang kita nak...

    ReplyDelete
  5. 3rd last tu nmpk mcm artificial color....perfect fuchsia!!!

    ReplyDelete
  6. Warna-warninya...memang bunganya tahan lama berbunga :).

    ReplyDelete
  7. puas hati tanam kan nadia...cantik

    ReplyDelete
  8. Salam Nadia,

    Seronoknya tengok daisy pelbagai warna dok kembang menawan - penghibur hati!

    ReplyDelete