Mek Google

Loading...

Thursday, June 26, 2014

Anak Kemboja



Selamat pagi...ingat lagi tak anak kemboja yang bergelimpangan 5 bulan lepas...aaa ini lah satu-satu nya yang selamat membesar...itu pun tak de la besar sangat...ini kalau diikutkan parent nya berwarna putih krim berkelopak...harap-harap ada la rezeki saya nak ada pokok kemboja free...:D

10 comments:

  1. Nadia kakak nak berjiran dgn nadialah... nanti kita kongsi tanam pokok bunga
    Kakak tak ada bunga kemboja ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai mai akak..byk ni rumah pelbagai jenis tgh nak naik area sini hihih...tak pun nnt ada benih or ank pokok sy kabar kn lain kali...boleh pos pos kan

      Delete
  2. Salam nadia, rasa nye kemboja putih agak jarang nmpk kat nuseri belah sini...selalunya warna pink je...sure cntik tu...nnti jgn lupa update na

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup yup x byk gak kt sini rezeki thn lepas ada jual satu pokok kt psr tani...mak sy terus beli

      Delete
  3. Salam Nadia,

    I pon semalam jiran I pesan, ni Acu (Acu sebab anak buah panggil I acu sebab tu lah dia pon panggil acu and anak-anak jagaan dia pon panggil acu hehe) punya benih tu. Kak ton dah petikkan. Siap taruk dalam plastic lagi hahahaha. Tapi ntah bila nya nak semai pon tak tau. Sekarang malas tahap gaban!


    You all nak tau tak kawan-kawan?? Dari senin ritu reading tu tak nampak you all! Nampak satu blog aje yang latest, bila click view more tak kuar langsung. Jenuh godek sana sini tapi tak tau camne nak bagi nampak balik. Hari ni log in tengok tengok dah kuar semua blog pulak kat reading list tu. Alhamdulillah... rasa nak nagis je dua tiga hari lepas sebab tak nampak update dari you all :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa problem la tu kadang biar gitu jer baik dgn sendiri nya...jom weekend ni kita menyemai benih bunga!

      Delete
  4. Benih yg order dari Olive pun terhilang entah ke mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer k.mar sy da byk kali bukan tutup blog olive tu...haih nak beli tp thn diri dulu

      Delete
    2. sama la.....geram je tgk olive punya bunga kemboja. Tak tahan karang mmg beli jugak dengan olive nanti. hehe...

      Delete
  5. InsyaAllah cepat besar nanti kalau dah boleh tahan cahaya matahari.

    ReplyDelete