Mek Google

Loading...

Saturday, September 22, 2012

Update Wish List 2


Dah 2 bulan tak update wish list....jom semak kembali dan tambah lagi apa yang dihajati...:p
  1. Meja Console --- (buat masa ni takde peruntukkan lagi nak beli)
  2. Pokok bonzai - english style --- (buat masa ni tak jumpa lagi yang berkenan n sesuai dengan keadaan rumah)  Cancel (mama nak beli benda lain instead of bonzai)
  3. Artificial flower - nak cari kat SSF bunga tulip..:p -- (tak sempat lagi g SSF)
  4. Alas kerusi --- (tak sempat lagi mencari nya)
  5. Kerusi batu untuk luar rumah
  6. Baking accessories   Done
Tambahan
  1. Border hiasan untuk tanaman dihalaman rumah - batu bata, pagar plastic, or kayu tiruan. Done beli batu bata...:D
  2. Meja makan mini untuk dapur
  3. Bidai buluh untuk wet kitchen - 3 panel
  4. Dapur masak untuk wet kitchen
  5. Cabinet kecik 

No comments:

Post a Comment