Mek Google

Loading...

Monday, May 6, 2013

Gelagat Mandur Yang Bosan

Assalamualaikum,

Sempena hari mengundi lepas...3 hari berturut mama dapat cuti...Jumaat sehingga Ahad...hehhe hari ni bekerja seperti biasa yer...:D

Selama 3 hari tu..sungguh la bosan mama dua beranak bersama Naufal...sebab ayah nya macam biasa kerja kecuali hari Ahad...jadi aktiviti pagi hanyalah melihat kebun..petang dapat lah keluar berjalan-jalan bersama ayah nya sekejap sementara menunggu hari gelap.

 Di pagi Sabtu selepas mandi...melihat rumah sebelah yang kosong...

Memanggil-manggil adik sebelah rumah...orang semua balik kampung lah Naufal

Ok pusing-pusing keliling rumah..abis bunga purple tu berterabur Naufal langgar

Ada la 5-6 kali tawaf area ni...

Agak rugi 3 hari bercuti tapi tak kemana-mana dan aktiviti kebun pun tak banyak dapat dilakukan..disebabkan tanah & pasu sudah abis...heheh mama nak keluar beli agak malas...sebab tau jalan sesak dengan aktiviti meraih undi..dijalanan...lagi pun bahaya nak drive dengan Naufal yang suka melompat-lompat dalam kereta... jadinya..TV saja lah menjadi penghibur kami..

12 comments:

  1. salam nadia, cianyer naufal...tk dak kawan...bila naufal nk dpt adik ni....hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam @na...huhu tengah menunggu jugak ni..mana adik naufal ni tak muncul2 hehehhe

      Delete
  2. Alahai naufal...dok tinggung tgk rumah kosong mcm dok serius termenung fikir masa depan....kuikuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul mace tenung maso depe...alhamdulillah aman hari ini...:D

      Delete
  3. comelnye Naufal.salam sayang utk.Naufal, rasa jatuh cinta pulak hehehe..Naufal dah petah bercakap ke Nadia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jugak bercakap kak puteri..tapi bahasa dia lah...yg dia sebut kita paham...ma..byee..abisss = Habis..Allah...cu = susu....itu jelah..yang lain tak tahu apa yang die bebel..banyak menjerit kalau kita tak paham..last action..dia gigit..tanda protes...

      Delete
  4. Salam Nadia,

    Naufal dok berkira2 nak pangkah siapa bila nak ngundi tu!! Comellah hero kecik ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah naufal pangkah mama nyer..pang kat hidung..hehehhe

      Delete
  5. Hahah..kesian naufal kebosanan yer ..semua orng sebuk ngundi naufal jd pemerhati sajalah...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dang jugak lah sambil memerhati..dia cabut anak pokok capsicum dan sawi

      Delete
  6. Hehehe...Naufal nak adik ada teman kawan tu.
    Comel tengok gelagatnya :)/

    ReplyDelete
    Replies
    1. naufal kne sabor..next year kut..:D

      Delete