Mek Google

Loading...

Thursday, August 9, 2012

Senyum Ramadhan Pertama Naufal

Salam Ramadhan,

Tup tup kita dah puasa 20 hari....malam ni malam ke 21...:D Harap-harap mama boleh teruskan berterawih di malam-malam terakhir ni. Insyallah.

Okey apa ye nak cerita..banyak aktiviti mama buat...di bulan puasa ni..antara yang luar biasa tak penah dibuat sebelum ni..mama buat biskut raya dan berkebun. Tahun ni kira mama tak order biskut raya la...mahu cuba buat sendiri..:D Mama dah buat 3 jenis biskut raya..chocolate chips, conflakes madu dan rose tart. Minggu depan mama nak buat biskut badam pulak...Insyallah kalau sempat!

Ini hasil pertama...alhamdulillah jadi...ayah Naufal cakap sedap!

Chocolate Chips version putih

Conflakes Madu.


Berkebun pulak memang dari dulu bercita-cita bila dah masuk rumah sendiri nak berkebun! Dulu asyik sangat dengan kebun di alam maya FARMVILLE...huhu dah lama mama tak main game tu..sejak pregnantkan Naufal sehingga sekarang..:D

Sekarang alhamdulillah, cita-cita berkebun in progress...mungkin 2-3 hari ni mama boleh update perkembangan sayur-sayur yang ditanam...tunggu....:D

Oh ya..sekarang Naufal dah semakin pandai senyum...senyum pulak buat orang geram! Senyum rabbit dengan 2 gigi kapak kat bahagian atas. Nampak je flash camera dia akan senyum mengada macam tu.

Senyum-senyum nampak gigi

Naufal dalam buai!

Opps...ini ayah Naufal.

No comments:

Post a Comment