Mek Google

Loading...

Monday, August 27, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum,

Fuh..lama hampir 2 minggu tak update apa-apa blog ni...mama busy beraya, berkebun dan kemas rumah after long holiday at kampung di Kota Bharu Kelantan...

Alhamdulillah raya tahun ni sangat puas hati.dengan raya-raya open house dan kenduri kendara sanak saudara...mama cuti dari hari khamis (16hb August) sampai lah sabtu (25hb August)..lamakan...:p

Sabtu lepas mama ada buat mini makan-makan panggil kawan-kawan adik...diorg dah nak balik U masing-masing. Jadi ajak lah makan kat rumah. Insyallah sabtu depan mama nak buat lagi untuk kawan-kawan ofis pulak!

Okey..nak intai resipi-resipi untuk 2nd mini open house...selamat hari raya maaf zahir batin dari mama sekeluarga..:D

No comments:

Post a Comment