Mek Google

Loading...

Wednesday, May 16, 2012

WishList!

Bosan lah hari ni, tak ada keje yang penting untuk dikerjakan...so dah ada masa terluang ni..mula lah otak berfikir-fikir...nak buat wishlist yang belum selesai untuk rumah ku..:p

1. Meja Console
2. Cermin bentuk tingkap (optional)
3. Tissue Holder
4. Three Seater sofa
5. English Alas Meja (sudah dibeli kat lovely lace)
6. Microwave
7. English Plate for wall decoration
8. Pokok bonzai - english style
9. Rug for kitchen
10.  Potpoury (sudah dibeli kat lovely lace)
11. Artificial flower - nak cari kat SSF bunga tulip..:p
12. Alas kerusi

Ermm 12 items..banyak la pulak tak ada lagi...tapi benda kecik-kecik saja..:D akan diusahakan dalam bulan ni...

No comments:

Post a Comment