Mek Google

Loading...

Sunday, December 1, 2013

2 Tahun Sudah..

Salam pagi Ahad,

Masih mood bercuti..esok dah kerja...tapi cuti kali ni tak dapat nak buat kerja rumah betul-betul...rasa keletihan teramat sangat...rugi kan!

Erm back to topic..2 tahun!..siapa lagi kalau bukan anak teruna mama...2 tahun sudah pada 28hb November lepas...:D


Niat dihati memang nak buat makan-makan sikit dengan budak-budak sekitar rumah..tapi tak dapat kaki sudah lenguh..jadi nya hanya berjaya order kek sahaja..itu pun mujur akak officemate free...kalau tak kek pun takde...kesian Naufal..huhu tahun depan ada rezeki umur panjang kita makan-makan bentang tikar yer...:p

Ini kek nya..Kek Red Velvet...:D
Naufal suka makan cream cheese tu saja

Berkongsi kek dengan tok..lahir pada bulan yang sama selang seminggu saja..tok pada 20hb November

Separuh dibahagi-bahagikan pada jiran..hanya kek dapat dijamu...sedey jer..

Apa-apa pun mama doakan semoga anak mama membesar dengan baik..diberi kesihatan yang baik..menjadi anak yang soleh & taat pada orang tua...amin....:D

8 comments:

  1. Selamat hari lahir dear..semoga mnjdi anak yg cemerlang dunia dan akhirat..

    ReplyDelete
  2. Slmt mnymbut ari lahir naufal ensem boy..lawa kek tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Naufal... sopan sungguh ya duk situ..

    ReplyDelete
  4. hepi birthday naufal...dok mcm pengantin la plk...hehehe

    ReplyDelete
  5. Tq auntie semua...aaa sopan kan...kerusi yang dibeli takmo duduk..nak duduk atas tin kacang atok nya

    ReplyDelete
  6. Salam Nadia,

    Tahniah Naufal dan Nadia juga! Selamat hari lahir hansome boy! Dah besar abang ni ya!

    ReplyDelete