Mek Google

Loading...

Sunday, April 8, 2012

Roti Sandwich Walnut Cranberries

Lama dah tak meroti, semalam ada semangat nak meroti sebab tengah-tengah clear kan fridge umah mak ni tengok ada macam-macam bahan boleh buat untuk meroti...antara nyer kacang walnut dan cranberries..:D
Jadinya, semalam dapat lah buat roti sandwich berperisa walnut dengan cranberries. Buat ni dengan breadmaker setting basic. Suppose kena setting sweet tapi dah tertekan basic tak boleh dah nak gostan heheh...inilah hasil nya.


Roti Walnut & Cranberries

Lepas buat roti ni...aku start timbang tepung untuk buat roti kacang merah plak. Tapi roti kacang merah terhangus sikit. Sebab silap setting oven panas bawah saja..takpe next akan tunjuk hasil roti kacang merah..hangus-hangus ni malulah nak tunjuk! Resipi sama jer dengan roti sandwich sebelum ni..cuma tambah walnut & cranberries masa breadmaker kuarkan bunyi bip bip bip..:D

No comments:

Post a Comment